Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Chińska

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 6 dag
szpinak 12 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Chińska

Wykonanie:
Pieczarki pokroić i udusić na oliwie przez 10 minut. Dodać drobno pokrojony szpinak i dusić jeszcze przez 5 minut. Zalać jednym litrem wody, przyprawić do smaku i gotować jeszcze przez 15 minut. Po czym rozlać na talerze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 16.04.2015 15:05
Czemu zupa chińska skoro "rodzaj kuchni" polska?
Franciszek 15.04.2015 11:09
Szybki i fajny przepis
Katarzyna59 14.04.2015 21:23
ciekawy przepis
wwwiolka 14.04.2015 21:11
Bardzo fajny przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak