Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowo-fasolowa a'la krupnik

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 2 puszki
cebula 6 sztuk
kasza jęczmienna 1 szklanka
boczek 100 g
kiełbasa zwyczajna 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowo-fasolowa a'la krupnik

Kroki postępowania

1
Boczek, kiełbasę i cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy w garnku.
Krok 1 - zupa cebulowo-fasolowa a'la krupnik foto
2
Dolewamy 1,5 litra wody, dorzucamy kaszę i zagotowujemy.
Krok 2 - zupa cebulowo-fasolowa a'la krupnik foto
3
Dodajemy odsączoną z zalewy fasolkę i gotujemy 20 minut.
Krok 3 - zupa cebulowo-fasolowa a'la krupnik foto
4
Smacznego!
Krok 4 - zupa cebulowo-fasolowa a'la krupnik foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 19.02.2013 01:15
smaczna
adelajda 18.02.2013 09:19
pycha
Konczi 17.02.2013 06:39
fajne połączenie, coś dla mojego męża
w mojej kuchni 16.02.2013 23:06
syta zupa się ugotowała
pajbek 16.02.2013 23:00
super zupa :-)
Magda24 16.02.2013 22:17
ymmmm... - pycha taka zupa :)
Zosia1 16.02.2013 20:54
bardzo ciekawy skład
gosia56 16.02.2013 19:54
takiego połączenia jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak