Przepis i sposób przygotowania na: Zupa burakowa z koprem
Gotować jeszcze chwilę razem po czy zupę doprawić do smaku. Śmietanę wymieszać z odrobiną wywaru, wlać z powrotem do zupy.
wywar mięsny | 1 litr |
buraki | 3 sztuki |
ziemniaki | 4 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
seler | 1/4 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
śmietana 30% | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: