Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa buraczkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości wędzone 300 gram
marchew 2 szt
buraki 0,5 kg
śmietana
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa buraczkowa

Kosci zalac 3 litrami wody i wygotowac. Dodac marchew i buraki pokrojone na kawalki. Gotowac na wolnym ogniu ok godziny. Zaciągnać smietana, doprawic sola i pieprzem oraz natka pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak