Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa belgijska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 szt
cebula 2 szt
wo?owina b/k 250 g
z?bek czosnku 1 szt
jab?ko 1 szt
mas?o 1 ?y?ka
ziemniaki 2 szt
cukier 1 ?y?eczka
pieprz 1/2 ?yzeczki
li?? laurowy 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa belgijska

Plastry cebuli podsma?y?, doda? mi?so pokrojone w kostk?, posiekane czosnek i kapust?, przyprawy i zala? wrz?tkiem. Gotowa? 1,5 godz., doda? pokrojone w kostk? ziemniaki i posiekane jab?ka, gotowa? 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 09.11.2012 11:25
ciekawy przepis trzeba spróbować
GGABI 25.09.2012 22:55
extra w smaku
gusia1000 17.06.2012 11:12
Dobra zupa.
Betka 29.05.2012 00:17
pycha;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak