Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy wołowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 1 k
pachwina wędz. 0,2 kg
cebula
papryka czerwona
ogórek kiszony
Musztarda sarepska Prymat
sól do smaku
Przyprawa do mięs Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy wołowe

wołowinę opłukać i pokroić w plastry grubości ok.1cm.rozbić tłuczkiem z obu stron posypać przyprawami posmarować musztardą,nałożyć pokrojone ogórki,cebulę,pachwinę wędz.paprykę i zawijać rolady spinać wykałaczką i podpiec ze wszystkich stron na oliwie,zalać wodą i gotować do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 15.11.2013 16:25
bardzo smaczne danie
Wojt@s
Wojt@s 10.09.2013 14:31
muszę spróbować
Gosia32
Gosia32 04.02.2011 14:13
Uwielbiam:}

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak