Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy wołowe
Jakie mięso przygotować na świąteczny obiad? Zrazy wołowe:
- dokładny opis przygotowania,
- obiad dla całej rodziny,
- podawaj tak jak lubisz najbardziej, z ziemniakami lub kaszą.
Zawijane zrazy wołowe to propozycja na uroczysty i świąteczny obiad. Danie jest sycące, kawałki mięsa soczyste i kruche. Dobierzcie do tego ulubione dodatki.
mięso wołowe | 0,8 kilograma |
ogórek kiszony | 5 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
słonina | 0,2 kilograma |
tłuszcz do smażenia | 1 sztuka |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
bulion wołowy | 1 litr |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarna |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 liście |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
Jakie mięso przygotować na świąteczny obiad? Zrazy wołowe:
- dokładny opis przygotowania,
- obiad dla całej rodziny,
- podawaj tak jak lubisz najbardziej, z ziemniakami lub kaszą.
Zrazy wołowe polecają się na świąteczny obiad. Ten przepis jest gwarancją pysznego obiadu, który posmakuje dużym i małym :)
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: