Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy po nelsońsku

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwiczki 400 g
grzyby suszone 50 g
cebula 1
ziemniaki 200 g
śmietana 200 ml
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy po nelsońsku

Poledwiczki obtoczyc w mace, podsmazyc na oleju, wrzucic do garnka + surowe ziemniaki w plastry+cebula w plastry, zalac woda z patelni + smiatanka 18% + grzyby namoczone w wodzie i gotujemy na malutkim ogniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 23.04.2012 09:43
pycha
goofy9 11.12.2011 17:38
wyglądają smacznie
Barbara/zuza22_85 28.09.2011 16:03
apetyczne :)
bernadetta2 23.03.2011 10:33
interesujące
Joanna108
Joanna108 22.02.2011 10:20
ciekawy garnuszek :)
Sylwia88 08.02.2011 14:49
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak