Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zółta suróweczka

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka żółta 1 szt
cebula czerwona 1 szt
Kukurydza z Puszki 3 łyzki
seler naciowy 3 łodyżki
gruszka 1 szt
jabłko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny 1 łyżka
olej 2 łyżki
patison 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zółta suróweczka

Kroki postępowania

1
Patison myjemy scieramy na tarce razem ze skórką,paprykę kroimy w kostkę.
Krok 1 - Zółta suróweczka foto
2
Do patisona i papryki dodajemy startę jabłko i pokrojoną gruszkę ,cebulę i seler naciowy .Do surówki dodajemy sól,pieprz,olej,kukurydzę i ocet mieszamy.
Krok 2 - Zółta suróweczka foto
3
Surówkę podajemy do obiadu.


POLECAM!!!!
Krok 3 - Zółta suróweczka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka-87-25 29.06.2017 07:26
wow !! patisona tylko używałam do placków
Wafelek2601 01.03.2014 09:05
Super się zapowiada
Margo1 08.02.2014 08:00
podoba mi się
Łukasz15 19.11.2013 10:08
Lubię domowe suróweczki
jeta72 08.11.2013 12:07
fajna taka kolorowa :-)
IwonaKa 16.09.2013 00:03
pyszna i zdrowa
gusia1000 08.09.2013 15:08
Smacznie wygląda i na pewno taka jest.
gosia56 08.09.2013 09:11
Bardzo dziękuję za miłe komentarze
w mojej kuchni 08.09.2013 00:20
kolorowo i apetycznie
Róża1 07.09.2013 23:09
kolorowa i na pewno smakowita:-)
IwonaDD 07.09.2013 21:57
zapowiada się smacznie
Mniam 07.09.2013 21:26
fajna surówka
Megg 07.09.2013 21:15
super smaczna suróweczka
adelajda 07.09.2013 20:50
wow !! patisona tylko używałam do placków ....
as28 07.09.2013 20:39
mniam mniam
Marta11 07.09.2013 20:33
bardzo koloraowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak