Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żółta fasolka z czosnkiem i masłem gotowana...

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółta fasolka 50 dag
woda 1 litr
czosnek ząbki 2 duże
masło 1 łyżka
sól 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: żółta fasolka z czosnkiem i masłem gotowana...

z fasolki usunąć końcówki i dobrze opłukać

zalać wodą i gotować z 20 minut na mniejszym ogniu

z 5 minut przed końcem gotowania dodać sól, ząbki czosnku, masło

gotową fasolkę odlać na sito

tak przygotowaną lubimy podjadać po kolacji.......SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pomocnik 23.07.2013 21:45
super przepis
LoLa 23.07.2013 20:37
bardzo lubię taką fasolkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak