Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żołądki w sosie śmietanowo - koperkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki kurczaka 0.5 kg
śmietana słodka małe opakowanie
koperek posiekany 4 łyżki
kostka mięsna 1 szt.
mąka 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Żołądki w sosie śmietanowo - koperkowym

Żołądki ugotować około godziny, odcedzić. Następnie zalać wodą, dodać kostkę mięsną i koperek. Pogotować około 5 minut. Sos zaprawić śmietaną z mąką. Podawać z ziemniakami i sałatką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 30.11.2012 09:34
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak