żołądki drobiowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żołądki drobiowe

    1/2 kg
  • włoszczyzna suszona

    4 łyżki
  • kostki rosołowe

    2 szt.
  • Pieprz biały mielony Prymat

    do smaku
  • mąka

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zagotować żołądki, odcedzić, ale nie wylewać rosołu. Żołądki pokroić w plasterki, dać do rosołu, wrzucić jarzynę i pogotować . Doprawić kostkami i pieprzem.Podbić mąką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mamusia1 30.08.2013 13:48
pyszne danie
mamusia1 12.08.2013 22:36
rewelacyjne
mamusia1 11.08.2013 22:44
pyszne w smaku
mamusia1 04.05.2013 09:10
delikatne i aromatyczne
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
adam1f 07.08.2012 06:15
dobre
Beata73 02.04.2012 15:35
delikatne!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat