ziołowe ziemniaczki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

  • olej

  • zioła prowansalkie Prymat

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, nastepnie kroimy na mniejsze kawalki i ukladamy na blache pomarowana olejem i posypujemy ziemniaki ziolami i papryka. Pieczemy w piekarniku ok 15 min na 200 stopni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
aniapetr 22.10.2011 12:02
robię podobne - smaczniejsze od gotowanych :-)
zbysio 16.02.2011 22:35
super
Kopiko1983 15.02.2011 11:22
Też takie robię - zawsze są super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat