Przepis i sposób przygotowania na: ziołowe żeberka z patelni
Żeberka podajemy polane sosem z buraczkami/ kapustką czerwoną i kluseczkami kładzionymi.
żeberka wieprzowe | 1 kg |
cebula biała | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
marchew | 2 szt |
sól | szczypta |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
anyż | 1 gwiazdka |
bulion na żeberkach | 250 ml |
sok z cytryny | 1 łyżka |
miód | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 5 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
imbir | 5 cm |
tymianek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: