Przepis i sposób przygotowania na: ziołowe świderki z sosem pomidorowym
Kroki postępowania
Danie podawaj na gorąco posypane startym serem oraz natka pietruszki. Polecam!;)
mięso mielone | 0,5 kg |
makaron świderki | 0,5 opakowania |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 0,5 opakowanie |
śmietanka kremowa | 200 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
papryka czerwona | 1 szt |
ser żółty | 2 plastry |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: