Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zimny serniczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krakersy 1 op
brzoskwinie w puszce 1 szt
masło 2 łyzki
serek homogenizowany 4 szt
galaretka truskawkowa 2 szt
galaretka brzoskwiniowa 2 szt
galaretka brzoskwiniowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zimny serniczek

Galaretki przygotować wg przepisu ale w połowie wody.
Połowę krakersów pokruszyć,wymieszać z masłem i wyłożyć nimi spód tortownicy
2 serki połączyć galaretką brzoskwiniową a następne z truskawkową.Na spód wyłożyć jasny serek ,następnie przełożyc krakersami,a na krakersy różowy serek,na wierzchu ułożyć brzoskwinie,całość zalać galaretką.Wstawić do lodówki do stężenia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak