Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zimny półmisek - jajka z piklami i sosem tatarskim

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki marynowane
korniszony
sos tatarski
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Zimny półmisek - jajka z piklami i sosem tatarskim

Jajka obrać, przeciąć na połówki i ułożyć na talerzykach.
Między połówkami jajek ułożyć marynowane pieczarki i dołożyć korniszony pokrojone w plasterki.
Jajka przybrać sosem tatarskim i ketchupem.
Można też posypać ulubionymi ziołami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 26.12.2012 06:50
moje smaki
Lemon 24.12.2012 10:43
super
Simeo 23.12.2012 20:40
apetycznie się prezentuje
caffee_tea 23.12.2012 20:16
uwielbiam zimny półmisek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak