Przepis i sposób przygotowania na: ZIEMNIAKI Z PATELNI
Kroję w grubsze plastry. Podsmażam na maśle, po chwili dodaję pokrojonego kabanosa i posiekaną cebulę z czosnkiem.
Doprawiam.
Na koniec łączę ze śmietaną i żółtym serem.
ziemniaki | 4 średnie |
marchewka | większa |
kabanos | grubszy, kawałek |
ser żółty | 2 plastry |
cebula | mała |
ząbek czosnku | 1 |
śmietana | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól | |
tymianek | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
Natka pietruszki suszona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: