Ziemniaki z cebulowym farszem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    4 szt
  • ziemniaki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki ugotowac na półmiękko. Następnie ostrożnie ściąc z nich czubki i wydrążyc. Wydrążone środki ziemniaków utrzec razem z sola i pieprzem oraz posiekana i usmażona na maśle cebulką. Masą wypełni ziemniaki, na każdym położyc wiórek masła i ustawic na blaszce. Zapiec w piekarniku. Świetny dodatek do dań mięsnych.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat