Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki opiekane do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 6 sztuk
koperek 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
tymianek 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki opiekane do obiadu

Ziemniaki ugotowane, przestudzone pokroić w grubsze plasterki i wrzucić na rozgrzany na patelni olej. Opiekać, aż sie zarumienią. Posypać tymiankiem i koperkiem.
Podawać do drugiego dania, ja podaję najczęściej z pieczonymi żeberkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 26.08.2011 20:05
świetny przepis
Paweł13 26.08.2011 19:53
też tak czasami robię, zawsze to lepsze od tych w zywej postaci:-)
suzana 26.08.2011 19:35
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak