Ziemniaczane puree z mozzarellą.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki ugotowane

    4 szt
  • śmietana 18 proc

    2 łyżka
  • masło

    1 łyżeczka
  • sólpieprz

  • mozzarlla

    2 plaster
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki,utłuc.Dodać śmietanę,masło,sól,pieprz do smaku.Uformować walec,na wierzchu położyć plaster mozzarelli i zapiec.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jagódka77 17.01.2015 14:35
pysznie wygląda
gibli 25.09.2014 18:26
świetnie wygląda:)
Rafał10 21.12.2013 12:03
Świetne połączenie :)
Babciagramolka 02.12.2013 09:31
Do zapamiętania i wykorzystania
Marta11 01.12.2013 19:35
fajny pomysl
Olga_SK 01.12.2013 19:04
Ciekawy pomysł :)
Barbara13 01.12.2013 18:30
Lubię takie ziemniaczki :)
Pyszota 01.12.2013 17:48
pyszność :)
Monika-twin 01.12.2013 17:10
Fajny przepis
kasiaw 01.12.2013 17:05
ciekawy pomysł podania

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat