Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielony twarożek - z jarmużem i orzechami włoskimi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jarmuż 50 g
ser biały homogenizowany chudy 25 dkg
orzechy włoskie 30 g
oliwa 1 łyżka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zielony twarożek - z jarmużem i orzechami włoskimi

Jarmuż porwać na mniejsze kawałki, opłukać i wrzucić na 3 minuty na wrzącą, osoloną wodę. Odcedzić i przestudzić. Następnie wrzucić do blendera, dodać orzechy, ser, oliwę oraz sól i pieprz. Zblendować. Gotowym twarożkiem smarować chleb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna Kowal
Krystyna Kowal 06.09.2017 17:02
Dziękuję za przepis - zrobię na śniadanie .
Bernadeta1 17.01.2017 20:56
smaczny na kanapki
Edith85 17.01.2017 18:47
Ciekawy przepis
cukiereczek 17.01.2017 17:57
na pewno smaczna pasta
w mojej kuchni 17.01.2017 17:45
same pyszności
Agnieszka-87-25 17.01.2017 16:31
bardzo smaczny
zmaminegozeszytu 17.01.2017 15:49
Dziękuję i polecam !
adelajda 17.01.2017 11:28
dobry serek
Madzai 17.01.2017 10:31
Lubię takie pasty
gosia56 17.01.2017 10:20
na pewno pyszne
Patrycja33 17.01.2017 10:15
zdrowo i smacznie :)
ewelinapac 17.01.2017 09:50
wygląda ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak