Zielony krem z bobu z dodatkiem fety

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przyprawa uniwersalna

    szczypta
  • feta

    plaster
  • sól, pieprz

  • bób

    100 gram
  • rosół z kurczaka

    4 chochle
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

- Do ciepłego bulionu wrzucamy bób i miksujemy blenderem na gęsty, gładki krem, dodajemy delikat, przyprawiamy i jeszcze raz miksujemy
- Podajemy z fetą pokrojoną w kostkę zaraz po przygotowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Misiakova 10.04.2012 09:27
proste i smaczne
Grażyna13 25.01.2012 06:18
Pyszny :)
Ewa104 26.07.2011 11:08
Bardzo ciekawy przepis.Takiej zupki jeszcze nie jadłam.
monika154 18.05.2011 07:34
smaczne
agata1722 21.03.2011 17:51
apetyczne danie
Grażyna13 04.02.2011 12:24
O mniam, to cos dla mnie :)
etka 02.09.2010 16:24
pięknie wygląda
Aleksandra55 28.08.2010 08:55
Mmmmm, jakie to musi być pyszne :)
Maryś1 28.07.2010 12:49
apeycznie
kakiaa 22.07.2010 14:19
Smakowite. Uwielbiam bób:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat