Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielony groszek po Włosku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek konserwowy 250 g
pomidory 2
papryka konserwowa
kapary 1 łyżka
majonez 2\\3 szklanki
ser żółty 100 g
natka selera
sól
pieprz
musztarda
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Zielony groszek po Włosku

Pomidory sparzyć i od razu obrać pokroić w kawałki dodać do miski , do pomidorów wsypać groszek opłukany z kaparami, majonezem , posiekanym selerem , papryką i serem pokrojonym w kostkę , najlepiej aby to był ser twardy , doprawiamy do smaku solą , pieprzem , czosnkiem przekładamy do salaterek . Naczynie od salaterki ewentualnie możemy natrzeć czosnkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 17.02.2014 09:54
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak