Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielono-czerwony kurczak

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 2 sztuka
groszek konserwowy 1 puszka
marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
koncentrat pomidorowy 1
mąka pszenna 1
śmietana 12% 1
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1
papryka mielona 1
bulion 1 kostka
Pieprz czarny mielony Prymat 1

Przepis i sposób przygotowania na: Zielono-czerwony kurczak

Udka gotujemy do miękkości, obieramy z mięsa.Robimy to w taki sposób, by mięso wyglądało na >szarpane

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 08.04.2013 23:24
muszą być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak