Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielone spaghetti z tuńczykiem i suszonymi pomidorami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

spaghetti 1/2 opakowania
cebula 1/2 szt
soczewica 1/2 puszki
suszone pomidory 3 łyżki
czosnek 1/2 ząbek
sól
Pieprz biały mielony Prymat
olej 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Zielone spaghetti z tuńczykiem i suszonymi pomidorami

Makaron zielony gotujemy według przepisu na opakowaniu w osolonej wodzie . Po ugotowaniu odcedzamy . Na patelni ok 1 łyżeczce podsmażamy pokrojone suszone pomidory dodajemy sól do smaku i wyciśnięty czosnek . Pomidorki wyciągamy dodajemy do makaronu. Na pozostałej oliwie po smażeniu pomidorów dodajemy pokrojona cebulkę tuńczyka i soczewicę podsmażamy i dodajemy do makaronu .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 03.09.2012 22:07
mało apetyczne
agaK. 16.08.2012 12:52
ciekawe jak by smakowało
V_kuchareczka 16.08.2012 09:47
Wygląda bardzo smakowicie
iwa643 16.08.2012 07:08
polecam na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak