Składniki:
ryż do risotto | 0,5 Szklanki |
cebula | 1 Sztuka |
cukinia | 1 Sztuka |
papryka zielona | 1 Sztuka |
zielona fasolka szparagowa | 15 Dag |
olej do smażenia | |
curry | |
sól do smaku | |
chili | |
pieprz | |
natka pietruszki |
ryż do risotto | 0,5 Szklanki |
cebula | 1 Sztuka |
cukinia | 1 Sztuka |
papryka zielona | 1 Sztuka |
zielona fasolka szparagowa | 15 Dag |
olej do smażenia | |
curry | |
sól do smaku | |
chili | |
pieprz | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: