Składniki:
ryż brązowy | 1 szkl |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
szpinak świeży | 5 dag |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | do smaku |
bulion | 1 szkl |
zielona fasolka szparagowa | 15 dag |
sól i pieprz | do smaku |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
ryż brązowy | 1 szkl |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
szpinak świeży | 5 dag |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | do smaku |
bulion | 1 szkl |
zielona fasolka szparagowa | 15 dag |
sól i pieprz | do smaku |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: