Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Ciasto
-
jajko
2 szt -
szpinak mrożony
2 kulki -
mleko
120 ml -
woda gazowana
120 ml -
mąka pszenna
30 -
oliwa
1 łyżka -
sól
0,4 łyżeczki
Nadzienie
-
cebula czerwona
1 szt -
mięso gotowane
30 dag -
boczniaki
15 dag -
olej
2 łyżki -
przyprawa uniwersalna Kucharek
do smaku -
pieprz
do smaku -
sól do smaku
-
sos sojowy
do smaku
Pozostałe składniki
-
jajko
1 szt -
Bułka tarta klasyczna Prymat
-
olej do smażenia
Sposób przygotowania
Kroki postępowania








Krokiety podawać z barszczem lub z sosem![]()
Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się