Składniki:
chudy rosol | 1 litr |
por | kawalek |
papryka zielona | 1 |
fasolka szparagowa | 200 g |
masło | 1 czubata lyzka |
sól | |
pieprz | |
jogurt grecki | |
koperek | |
brukselka | 200 mrożona |
kapusta | 0,5 młoda |
chudy rosol | 1 litr |
por | kawalek |
papryka zielona | 1 |
fasolka szparagowa | 200 g |
masło | 1 czubata lyzka |
sól | |
pieprz | |
jogurt grecki | |
koperek | |
brukselka | 200 mrożona |
kapusta | 0,5 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: