Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona zupa z fasolką szparagową

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por 1/2 szt
cebula 1 szt
mrożona fasolka szparagowa 1/2 op
marchew 1 szt
pietruszka 1 szt
seler kawałek
pieprz, sól
ziele angielskie
cukinia 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona zupa z fasolką szparagową

Cukinię dokładnie umyć, pora oczyścić(można użyć zielone części), cebulę obrać. Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, zalać wodą i gotować do miękkości. Zmiksować wszystko blenderem. Ponownie zagotować, dodać startą na tarce o grubych oczkach marchew, pietruszkę oraz seler a także fasolkę. Wrzucić liść laurowy i ziele.Gotować zupę aż warzywa zmiękną. Doprawić pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 11.02.2014 21:29
same witaminki:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak