Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona masa do tortu

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń śmietankowy 3 opakowania
sok z kiwi 1 butelka duża

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona masa do tortu

Z butelki Pysia odlewamy szklankę soku .Resztę gotujemy . Budynie rozpuszczamy w szklance soku mieszamy i wlewamy na wrzący sok . Dokłądnie jak przy budyniu tylko zamiast mleka ,sok . Gorący nakładamy na biszkopt .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 22.02.2013 08:35
pyszna masa
agnieszka214 22.02.2013 08:35
pyszna masa
plocia 01.04.2012 14:47
świetny pomysł
rakow2
rakow2 03.01.2012 16:59
smaczna
Joanna108
Joanna108 26.07.2011 19:03
A ja tę masę wykorzystałam trochę inaczej - do biszkopta na tartę; na masę poszły owoce kiwi i tężejąca galaretka a przed podaniem róża z bitej śmietany na górę - połączenie tej masy i śmietany bitej to połączenie przesmaczne ! POLECAM
ewelina63 24.06.2011 12:26
super
anja3107 23.06.2011 13:17
ciekawa bardzo ta masa ;-)
Ewelina38 26.03.2011 06:54
o, jak ładnie kolorowo.... a ja mam piec torcik dla syna na urodziny i proszę jak go ładnie można ożywić. Ślicznie wygląda :)
Ewelina47 16.03.2011 10:19
świetny pomysł
Krzysztof42 07.03.2011 15:48
to jest niemożliwe
Agnieszka_B 10.02.2011 14:38
Podoba mi się ten pomysł - warto wypróbować:)
Kate131 27.01.2011 08:40
super
Agnieszka191 01.09.2010 21:04
jakos wizualnie mi nie podchodzi ale ogólnie innowacyjny pomysł
pauluna
pauluna 01.09.2010 14:25
smakowicie wyglada
Agnieszka172 31.08.2010 18:01
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak