zielona fasolka z kiełbasianymi skwarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • zielona fasolka

    30 dag
  • masło

  • kiełbasa wiejska

    1 laseczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasoklę myjemy ,obieramy gotujemy,solimy . Kiełbaskę kroimy drobno i smażymy na maśle .Polewamy kiełbaska fasolkę .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 04.09.2010 08:00
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat