Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z sosem i kaszą
Serek topiony mieszamy ze śmietaną i z gorącą wodą ( 100ml).
Polewamy żeberka . Obie kasze łączymy, myjemy i gotujemy z odrobiną wegety. Podajemy z ugotowana kaszą i ogórkiem kiszonym
żeberka wieprzowe | 700 dag |
olej | 5 łyżek |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | |
Grill przyprawa ziołowa Prymat | 1 łyżeczka |
serek topiony | 1/2 kostki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
gorąca woda | 100 ml |
kasza jęczmienna | 100 dag |
kasza gryczana | 100 dag |
ogórek kiszony | 12 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: