Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka z kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żeberka 60 dag
kapusta kiszona 50 dag
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z kapustą

Żeberka nacieram przyprawami: solą ,pieprzem,papryką słodką i polewam sosem sojowym.Odstawiam do lodówki na noc. Kapustę kiszoną układam w naczyniu żaroodpornym, kładę liść laurowy, ziele angielskie , kilka suszonych grzybów, zalewam wodą i na wierzchu układam żeberka.Przykrywam pokrywą i piekę do miękkości od czasu do czasu przekręcając i mieszając. Podaję z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 19.06.2012 13:40
wyśmienity obiadek :)
andzia123 17.05.2012 15:41
mmmm
Emiliozo 13.04.2012 20:07
pyszne
Papryczka 12.04.2012 13:46
fajny obiadek
Jodaj 28.03.2012 08:18
zjadło by się :) ach
Dorian 22.03.2012 08:05
pychotki
Ada-Gaba 21.03.2012 08:17
bardzo lubię
Emilia22 15.03.2012 18:23
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak