Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka z jałowcem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek, dwa ząbki
majeranek, łyżeczka
olej do smażenia
sól, pieprz do smaku
żeberka 1 kg
Owoc jałowca cały Prymat 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z jałowcem

Żeberka dzielimy na kawałki, solimy, posypujemy pieprzem. Obsmażamy na oleju w towarzystwie posiekanej cebuli i czosnku, aż zbrązowieją. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 05.03.2014 09:27
Uwielbiam żeberka!
Grazyna0211 19.02.2014 14:17
pyszny obiad
Izabela28 22.08.2012 16:41
pyszności:)
Wacław 12.12.2011 09:42
b,dobre,pycha !
matii6 31.12.2010 16:14
ten jałowiec napewno daje super smak
alaaa 16.10.2010 13:55
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak