Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marynata

ketchup pikantny 3 łyżki
ocet winny czerwony 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat 2 łyżeczki
Tymianek suszony Prymat 1 łyżeczka
cząber 1 łyżeczka
olej 2 łyżki

ponadto

żeberka wieprzowe 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka z grilla

Żeberka myjemy, osuszamy. Dzielimy na części. Składniki marynaty łączymy ze sobą. Smarujemy marynatą mięso. Odstawiamy do lodówki na noc. Żeberka grrillujemy z każdej strony po około 20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 05.07.2016 22:14
pyszne takie żeberka
Motorek 01.07.2016 09:26
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak