Żeberka z grila

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    1kg
  • sos sojowy

  • miód prawdziwy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sos sojowy, chilli i miód łączymy jako marynatę. Żeberka marynujemy około 24. Zawinięte w folię aluminiową grilujemy przez kilka godzin, następnie kładziemy na grilu aby skarmelizować powierzchnię. Polecam do piwa :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (33)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 24.11.2013 23:20
już nie mogę się doczekać aby znów takie zrobić
IlonaAlbertos 14.09.2012 21:00
Muszą być bardzo aromatyczne.
ilka_86 05.01.2012 21:05
świetny przepis:)
Kopiko1983 02.10.2011 16:32
Smaczne! Mniam...
Rogalik 28.09.2011 22:45
super
Mariusz10 16.09.2011 23:06
pyszne
Katarzyna/kate1980 08.09.2011 22:11
uwielbiam takie połączenia
IZABELA29 07.08.2011 10:55
pysznie szkoda ,ze u mnie pogoda nie dopisuje na grilla
Izabela28 23.07.2011 13:50
smaczne:)
Halusia 20.07.2011 07:53
Takich żeberek jeszcze nie jadłam! Pycha!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat