Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka według przepisu taty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
miód prawdziwy 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka według przepisu taty

Kroki postępowania

1
żeberka dzielimy na mniejsze porcje posypujemy je przyprawami i odstawiamy na 30 minut do lodówki.
Krok 1 - żeberka według przepisu taty foto
2
Po czym wyjmujemy je i układamy w blaszce w rękawie do pieczenia i smarujemy je miodem.
Krok 2 - żeberka według przepisu taty foto
3
Pieczemy około godziny w temperaturze 180-200 stopni.
Krok 3 - żeberka według przepisu taty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.05.2013 00:38
smaczny obiad
SmacznaPyza 24.01.2013 19:41
jeśli na tym białym talerzyku są gotowe żeberka to ja dziękuję, bardzo nieapetyczne
babajaga1969 06.12.2012 21:42
smaczne
annagebalska 10.10.2012 10:33
muszą być pyszne
Justyna28 23.07.2012 17:33
ciekawe
ankaryba 18.05.2012 08:21
pyszne :-)
ziutula
ziutula 14.05.2012 16:46
lubię bardzo..
Andysz 13.05.2012 09:34
mmmm pycha;)
Betka 12.05.2012 21:08
nie goloneczka a żeberka;D rewelacja!!!!
Betka 12.05.2012 21:07
pyszna goloneczka!!!;))
owocówka 12.05.2012 14:13
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak