Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
sól
olej
rękaw do pieczenia
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka według Agi

Żeberka dzielimy na kawałki(po dwie kostki),myjemy,suszymy.Dokładnie nacieramy przyprawami i wkładamy na noc do lodówki.Na drugi dzień układamy mięso w rękawie do pieczenia,podlewamy olejem(można dołożyć ze dwie cebulki pokrojone na ćwiartki),dobrze zamykamy.Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 1 godziny.Mój mąż uwielbia:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 29.03.2013 07:39
smaczne te żeberka;)
wiola28a 21.02.2012 00:27
supe
piotereq 12.10.2011 08:59
super
Barbara/zuza22_85 07.10.2011 21:20
pyszności
Wacław 20.09.2011 20:27
pychota,juz ślinka leci !
FAFIK 23.06.2011 12:43
Pycha!
Justyna Jussstiii 21.04.2011 13:08
super
Grazyna0211 04.04.2011 13:42
fajne
kochanyptysiu 29.03.2011 14:05
pycha!
Mysiunia 14.03.2011 13:21
smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak