Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w miodzie i piwie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 600 gram
Musztarda rosyjska Prymat 4 łyzki
miód prawdziwy 0,5 szklanki
Sól morska ziołowa Prymat w młynku do smaku
olej 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w miodzie i piwie

Żeberka myjemy i kroimy na kawałki według uznania . Pozostałe składniki dokładnie mieszamy. W marynacie marynujemy mięso przez noc następnie grillujemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak