Zeberka w miodzie i musztardzie

Zeberka w miodzie i musztardzie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    1 kg
  • miód

  • Musztarda miodowa Prymat

  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Zeberka w miodzie i musztardzie

Żeberka nacieramy musztarda i miodem oraz solimy i pieprzymy i pieczemy w piekarniku 1godzine w 200 stopniach

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

cooleczka 22.03.2012 23:03
z chęcią spróbuję
Anna133 21.11.2011 17:06
mniamuśne
Małgorzata106 03.08.2011 17:55
pyszności
Anna133 07.06.2011 15:58
oj jakie smakołyki :)
slawekslawek 12.01.2011 14:54
mięsko to coś wcsam raz dla mnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat