żeberka duszone z pyzami , marchewką z groszkiem i surówką z czerwonej kapusty z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    2 szt.
  • sos

    6 łyżek
  • pyzy kartoflane

    10 szt.
  • marchewka z groszkiem

    4 łyżki
  • surówka

    4 łyżki
  • kapusta czerwona

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na dwa talerze rozłozyć po1 żeberku z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/128962/zeberka-wieprzowe-duszone.htmlpołozyćna talerzu, dodać po 5 szt. pyz kartoflanych zrobionych wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/128986/pyzy-kartoflane.html, polać sosem, obok ułożyć marchewkę z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/128994/marchewka-z-groszkiem-wg-piotra.html i 2 łyżki surówki z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/128959/surowka-z-czerwonej-kapusty-z-majonezem-i-octem-jablkowym.html

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bejciu24 17.04.2011 16:17
dawno nie jadłem, do tego te warzywka, pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat