Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ze słonecznikiem i krakersami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spód

krakersy 2 paczki

Krem

Krem karpatkowy 1

Dodatkowo

masa krówkowa 1 puszka
słonecznik łuskany 1 paczka
mleko 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Ze słonecznikiem i krakersami

Kroki postępowania

1
Na blachę wyłożoną folią aluminiową lub papierem do pieczenia ułożyć moczone w mleku krakersy. Następnie na krakersy wyłożyć ostudzony i gotowy krem karpatkowy. Na krem ponownie wykładamy krakersy moczone w mleku.
Krok 1 - Ze słonecznikiem i krakersami foto
2
Następnie na krakersy rozsmaruj krówkę.
Krok 2 - Ze słonecznikiem i krakersami foto
3
Na sam koniec posypujemy ciasto podsmażonym na suchej patelni słonecznikiem.
Krok 3 - Ze słonecznikiem i krakersami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak