Przepis i sposób przygotowania na: Zdrowo, bo zielono, czyli spaghetti w szpinakowym sosie :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
pierś z kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 300 g |
szpinak świeży | 100 g |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
oregano | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
ser żółty | 150 g |
makaron spaghetti | 350 g |
woda | 1/3 szklanki |
śmietana 30% | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: