Zdrowe śledzie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1
  • olej

    3-4 łyżki
  • pieprz

  • śledzie

    0.5 (solone)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

śledzie moczymy w zimnej wodzie, a następnie kroimy w grubszą kostkę, podajemy porojoną w drobną kostkę cebulę, wlewamy olej i porzadnie pieprzymy. Całość mieszamy i jemy z samym chlebem. idealne postnę i smaczne danie

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 25.04.2012 21:24
rewelacja;)
ela16 29.06.2011 09:10
moje ulubione śledziki:))

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat