Zawijaski z serem i boczkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cienkich parówek

    8 szt
  • plasterków sera żółtego

    8 plasterków
  • plasterków boczku

    8
  • masło

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1.Parówki nakroić wzdłóż z jednej strony.Wnacięćie włożyć po plasterku sera.Każdą parówkę owinąć boczkiem i posypać tymiankiem i pieprzem.Spiąć wykałaczką i ulożyć w naczyniu żaroodpornym, włożyć masło i zapiekać w temp.200 stopni. przez 20 minut

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 17.06.2011 14:05
smaczne
kochanyptysiu 29.04.2011 08:30
pieknie sie prezentuja
Jastinka 09.02.2011 13:39
niezłe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat