Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
bagietka
1 sztuka -
serek topiony
2 opakowania -
sałata lodowa
1 sztuka -
wędlina
5 plastrów -
papryka czerwona
1 sztuka -
ser żółty
3 plastry
dodatkowo
-
folia aluminiowa
1 sztuka
Przepis i sposób przygotowania zawijaski z bagietki
Kroki postępowania





Zawijamy w folię spożywczą bądź w folię aluminiową i schładzamy kilka godzin w lodówce.

Najlepiej schłodzić kilka godzin przed podaniem ponieważ lepiej sie będzie kroić. Można przygotować dzień wcześniej. W sam raz na przyjęcia dla dzieci i nie tylko. W takich zwiniętych kanapeczkach można przemycać różne składniki.![]()
Komentarze (6)
Nie masz konta? Zarejestruj się