Przepis i sposób przygotowania na: Zawijaski cebulowo- paprykowe
Kroki postępowania
Można podawać z czerwonym barszczem .
mąka pszenna | 400 g |
mleko | 0,5 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
drożdże suche | 1 opakowanie |
oliwa | 2-3 łyżki |
papryka czerwona | 2 szt |
cebula | 2 szt |
jajko | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: