Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijany schab

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczniaki 30 dag
cebula 2
pęczek natki pietruszki
papryka 1
sól
olej sojowy
schab 1,2 (karkowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijany schab

Boczniaki opłukać osączyć, cebule obrac i pokroić na ósemki, paprykę pokroić na cząstki. Mięso przekroić ostrym nożem uformuj prostokątny płat. Opruszyć solą i pieprzem, ułożyć boczniaki, cebulę, paprykę, natkę. Mieso zwinąć w roladę, obwiązać gruymi nićmi, obsmażyć na oleju ułożyć na blaszce piec około godzinę w 180 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 09.01.2012 23:50
PYSZNY OBIADZIK
Izabela/bella81 21.10.2011 00:07
super
rosik93 05.05.2011 23:58
mniam
Smakosz6 18.04.2011 09:57
mmmmmmmmmmm
Smakosz6 18.04.2011 09:57
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
katarzyna124 06.11.2010 11:00
Fajny przepis:)
Emilia22 29.09.2010 08:18
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak